fredag 26 oktober 2007

Decisions decisions









En liten uppdatering för overallen jag syr. Jagtycker också en klar varm färg och har nu 'narrowed it down' till dessa 4 färger. Jag har också bestämt att det ska bli luva. Tack alla som kommer med råd.

Städat











Igår så städdade jag här hemma i lägenheten då passade jag på att ta lite bilder på hur det ser ut hemma hos oss när det är städdat. Det brukar oftast se ut som nån slags bombnedslag:) Imorgon kommer min kära man hem från London då har han varit där i nästan 4 månader, tyvärr är han bara här i en vecka och sen åker han igen för att jobba. Jobbigt att vara separerade, vi funderar på att flytta tillbaka till London men det känns som vi vill vara helt säkra innan vi flyttar nu igen. Önskade att man kunde få det bästa av både platserna på ett och samma ställe.

onsdag 24 oktober 2007

UFO?



Jag har sett att det är många som jag som har lite halv färdiga projekt som ligger, ufon alltså. Nu måste jag ha eran hjälp så att denna overall kan bli klar. Först vet jag inte om jag ska sy på en luva eller om jag bara ska ha en halsmudd, sen så kan jag verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha på mudden. Jag hatar verkligen detta, den måste bli klar snart så Noah får använda den nån gång innan han blir för stor. Jag vet att jag ska ha en sån dragkedja med ring iallefall, det blir en riktig retro känsle med den randiga frotten. Snälla hjälp mig.




Lägger också ut ett härligt tyg jag hittade på myrornas, vet inte om det är äkta retro men fint är det.

tisdag 23 oktober 2007

Det var många inlägg idag


På lördag kommer min man hem från London då har han varit borta i nästan 4 månader. Det har varit jobbigt tycker jag, inte så mycket att sköta Noah ensam men mer att sakna att ha någon att prata och skratta med. En del frossar i godis när dem känner sig ledsna, jag är nog en som shoppar, tur att det är mycket secondhand annars hade man ju varit pank. Igår köpte jag detta pippi tyg på Åhlens, läste någonstans att dem inte skulle ta in mera av det och jag ville så gärna sy en liten klänning om Noah skulle nån gång i framtiden få en syster. Jag tog det sista på rullen 3m och såg sen ett litet ställe där den gröna färgen inte hade tryckts ordentligt så jag fick biten för halva priset 120kr för 3m, då blir man glad. Undrar om mannen blir lika glad när han ser hur mycket tyg jag har köpt sen han åkte?

Och förstås ännu mera fynd




Dessutom hittade jag lite bredrandigt trikå, en hålmönstrad trikå, en meter lila mudd och lite annat smått och gott. Det sista här med träd på en grön bakgrung har varit en rullgardin och tyget är behandlat med något så det är rätt hårt, vet inte vad jag ska göra med det men mönstret är så fint. Några förslag?

Ännu mera fynd




Min dator verkar hänga sig om jag försöker laddar ner för många bilder samtidigt så det blir som det blir. Även dessa tyger fyndades i lördags.

Mera fynd





I lördags var jag och Noah ute på loppisrunda här i stan. Här visar jag lite av tygerna. Tura tt vi hade med vagnen och att Noah ville gå annars hade inte jag orkat bära hem allt, så är det när man inte har körkort eller bil.

måndag 22 oktober 2007

Lite fynd



Rensar hemma hos mormor och morfar då dem ska flytta till Katrineholm, då hittade jag lite tyger och denna jättesöta påslakan till spjälsäng. Tänkte sprätta bort tyget på baksidan och byta det mot ett "vanligt" bomullstyg, det är det gröna med vita blommor nu.


Annars i Noahs rum hänger denna coola lampa som jag fyndade på secondhand någon månad sen. Den ger ett härligt varmt ljus med dem oranga disketterna men lyser tyvärr inte upp så bra. Oh well!



Ska ta kort på lite tyg fynd jag gjorde i lördags också, ska bara tvätta tyget först.

söndag 21 oktober 2007

Velourisar



Idag han jag med att sy lite grann. Lite mudd byxor blev det, perfekt till dagis. Jag älskar den gula velouren, den randiga velouren kommer ifrån en kjol som jag sydde till mig själv på gymnasiet.

lördag 13 oktober 2007

Mina tyger


Hej igen! Medans ni väntar på mig att få något gjort kan ni se hur pedantisk jag kan vara när det gäller mina tyger, varning för en pyscho! Noah har dessutom sin första feber så han vill att mamma ska vara med honom dag och natt, stakars liten. Ha det bra

måndag 8 oktober 2007

Första inlägget

Har nu följt en del bloggar religöst ett tag och tycker det är dags att skapa min egen blogg där jag kan visa upp det jag syr till min lilla gosse. Förhoppningvis blir det många inlägg och att jag kan inspirera och hjälpa andra. Jag blir själv väldigt inspirerad av alla fina alster som görs. De flesta inläggen kommer nog skrivas på svenska men en och annan kan bli på engelska eller svengelska. Ser ni nåt ni tycker om får ni gärna kommentera.